Skip to main content
0

Over ons

Kids & Bricks is een jong bedrijf gevestigd in Delft, Nederland. Het bedrijf is opgericht door industrieel ontwerper en ingenieur Foppe van Meer. Op zoek naar innovatieve manieren om spelenderwijs leren onder kinderen te stimuleren, bedacht hij onze L-blokken in combinatie met het bijpassende tafelblad.

Zijn visie is nog steeds onze belangrijkste drijfveer. Wij bedenken graag nieuwe ideeën over hoe spelen en leren innovatiever, frisser én handiger kan. Vanuit die gedachte creëren wij innovatieve producten die waardevol en nuttig zijn voor basisscholen, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.

We streven ernaar om op speelse wijze bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op intellectueel gebied, maar ook op fysiek, sociaal en creatief vlak. Met onze L-blokken kunnen kinderen leren, spelen, creatief bezig zijn, bewegen en samenwerken — en dat allemaal tegelijkertijd. Met onze multifunctionele producten dragen wij graag ons steentje bij aan het creëren van innovatief onderwijs en inspirerende leeromgevingen.